Tuesday, July 17, 2012

Noen glimt fra Sveits

Halve juli er allerede over, og her er noen glimt fra de siste ukers opplevelser.

 

Begynnelsen av juli, eg kan løpe igjen, foten klager ikke om det foregår på forsiktig vis. Derfor helst ikke flatt eller hardt, og dermed har Uetliberg, "Zürich sitt fjell" på 900 meter blitt tilholdssted for mine løpeturer, i uvær (venstre) og finvær (høyre).
  
Tidlig lørdagsmorgen; En flott sykkeltur (145 km) over Ibergeregg, via Rapperswil, og til byen, for å tilbringe dagen sammen med tante og onkel som var på gjennomreise. En flott dag!
 

Etter å ha tilbragt to dager i Milano (eller utenfor Milano) med jobben, var jeg temmelig rastløs og tok dermed turen over Klausenpass og Pragelpass, 135 km og 3000 høydemeter. Først langs Urnersee (Bilde venstre), før passet, med en lengde ikke helt ulik stigningen opp til Dyranut....startet :-) (Bilde høyre)
 

Mange landsbyer på veien opp (Bilde vesntre), og et flott pass (Bilde høyre: Nesten oppe).

 

Kjekt med tempobøyle for å holde tempoet oppe opp fjellpassene...:-) Bilde høyre: Oppe på Pragelpass.

 
Bestemte meg spontant lørdag morgen for å være med på Schluchsee Triathlon seinere samme dag. Alt tydet på at det var en perfekt siste forberedelseskonkurranse før Norseman, for å få litt konkurranse og fart i kroppen: Regn (selv om været blei bedre utover dagen, bilde venstre og høyre), kaldt, kjempemye vind, kupert sykling, kupert løping, og til og med kupert svømming.... (Det var noen skikkelige bølger). Resultat: En veldig bra trening og konkurranseerfaring, foten klarte seg flott, syklinga og løpinga gikk bra. Svømminga mi var katastrofal, men sikkert bra trening for dårige forhold.....:-) Og så er det flott i Schwarzwald da...!
   

  

En mandags-feriedag. Og sykkeltur med Marte, Christian og Yonca over Glaubenbühlpass og Glaubenberg, med en koselig drikkepause i Schüpfheim hos Sylvana's familie. En aldeles flott og trivelig dag!
Ikke uvanlig med slike hindringer
langs veiene på fjelltur her.

Og om ei drøy uke går turen til Norge, med en ukes Norseman-forberedelse i Uvdal før det braker løs fra ferga i Eidfjord igjen. Kan jeg klare under 14 timer i år da...

1 comment:

  1. Du klarer under 14 timer i år Vibeke :) God tur hjem og lykke til med de siste forberedelsene!

    ReplyDelete