Saturday, May 29, 2010

Nå er det like før...

Nå er det ikke mange timer igjen før det hele starter.... Treningen er unnagjort, sykkelen er gjort klar (Og skal snart sjekkes inn), og svømme-, sykkel-, og løpeutstyr er pakket. Det har skjedd en endring i været i det siste; istedet for sol og svært lite vind, så har vi nå regnbyger, karaftig vind og høye bølger. Lurer på hvor stor innvirkning det vil ha på svømme- og sykkeltidene, men det er det jo ingenting å gjøre med. Innser at målet om under 11 timer kan bli litt av en utfordring da, men tid og resultat får bli som det blir. Skal fokusere (så godt jeg kan) på å ha det moro (eller "moro"), nyte konkurransen, gjøre de riktige tingene hele veien, og gi alt!

Siden det har blitt noen nye poster her siden jeg la ut linken til live oppfølgingen fra konkurransen, kommer linken på ny, bare å følge med og krysse fingrene da:-)

Her kommer det live oppdateringer fra konkurranser hele tiden. Går man inn på ‘tracking’ på menyen øverst på siden kan man følge enkeltutøvere (jeg har startnummer/BIB 1753), eller følge hele klasser (Jeg stiller i klassen female 30-34), så kan man se klasse-plassering også. (Evt, om det ikke fungerer vil det finnes en link til Ironman Brasil på http://ironmanlive.com/, et sted på siden.)

Alternativt kan man gå inn på Ironman Brazil/coverage eller Ironman Brazil/results og samme prosedyre.

Takk for alle lykkeønskinger alle sammen!

Ellers er nistepakken for Ironman-konkurransen pakket også :-) (Se bilde)

3 comments:

  1. Lykke til! Spennande å følge deg på Livetrackern. Ser at du skal vera på sykkelen nå.
    Håpar du får ein riktig god dag og ein god tur!!

    ReplyDelete
  2. ååå..klink til..du fortjener et kjempe resultat !! GO GO GO

    Richard /Trollveggen

    ReplyDelete
  3. Det ser jo veldig bra ut så langt..spennende dette !!!

    Richard

    ReplyDelete