Tuesday, September 2, 2014

100% uttelling på årets triathloner på hjemmebane

Fra denne fronten har det vært stille siste tiden, så en liten oppdatering fra den siste tida er kanskje på sin plass :-) Sommeren er snart over, og av morsomme ting den har bragt med seg kan jeg nevne; En topp uke med topp vær i Lofoten og flotte fjellturer; En ukes treningssamling i Font Romeu i Pyreneene som leder for triathlonlaget; Noen fine sjødager på Frøya; Fjellturer på Kongen i Romsdalen, Skålatårnet, Sognefjell, bryllup på Holmsbu og besøk i Uvdal. Og masse godt og flott norsk sommervær! :-)

Skålatårnet
Vågåkallen, Lofoten


Der nede bodde vi, Kalle i Lofoten
På vei til Kongen




















For første gang på lenge har det vært en sommer uten deltakelse i triathlon konkurranser. Det vil si frem til i slutten av august. Da var det på tide å vise at det ikke helt var slutt på det heller, selv om det har vært en kraftig nedtrapping, og selv om formen ikke er helt der den var i fjor sommer. Men det viste seg å gå langt over forventning. Det blei først en hjemmeseier i Trondheim på Trondheim Triathlon, og så blei det en seier på hjemme bane i Uvdal helga etter. Utrolig morsomt med slike hjemmebaneseire:-)

Ferdig med svømmingen av Norefjorden, langt frem til meg å være:-)


4 fra Team O.Nørstebø og Sønn etter målgang :-)
På vei oppover Uvdal, vått, men fint :-)

Reportasje fra Trondheim Triathlon finnes her.

Før start i Trondheim Triathlon, med Marius Winsjansen. (Foto; Hilde Larsen)
Reportasje fra Uvdal Triathlon i Laagendalsposten finnes her.

Ole Jørn Solberg har tatt bilder fra Uvdal Triathlon som finnes her.

Ja, og så har jeg kjøpt meg leilighet, glemte nesten det :-) På Kolsås. 65 kvm, med utsikt rett mot Granåsen og skogen, og kveldssol.

No comments:

Post a Comment